Home Në Fokus E ulët: Thaçi duke prerë kokën e Kurtit publikohet nga djali i Hashim Thaçit

E ulët: Thaçi duke prerë kokën e Kurtit publikohet nga djali i Hashim Thaçit

by Republika online

Djali i presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi pak pas rrëzimit të Qeverisë Kurti e ka shpërndarë një fotografi të babait të tij të cilën e kishte publikuar duke krasitur pemët.

Por në këtë forografit, djali i Thaçit tek dega e pemës e ka vendosur foografinë e Albin Kurtit.

Përndryshe sot u rrëzua Qeveria e Kurtit me 82 vota për, 32 kundër dhe 1 abstenim.

Qeveria u rrëzua në kohën kur lufta kundër koronavirus në këtë kohë është vendimtare.

Fotoja e publikuar nga djali i Thacit, po komentohet negativisht.

You may also like

Leave a Comment