“Msusi” i Stupcave është fermer në jetën e përditshme (VIDEO)

Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan RepublikaOnline.net

Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij.

Kjo erdhi si pasojë e sëmundjes së antraksit që disa vite më parë ishte shqetësim për fermerët kosovarë. Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit.

SHIKO VIDEON:

Previous post Nesër varrosen tre kosovarët që vdiqën në aksidentin e rëndë në Gjermani
Next post Gjykata Speciale paralajmëron Hashim Thaçin