Përrallë Ishulli – Episodi 12 – Pjesa 3

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Përrallë Ishulli”, ky serial transmetohet të marten në televizionin turk, ndërsa brenda një kohe të shkurtër bëhet përkthimi në shqip dhe publikohet në faqën tonë.

Ju dëshirojmë shikim të këndshëm:

Opsioni 1:

Previous post Përrallë Ishulli – Episodi 12 – Pjesa 2
Next post Përrallë Ishulli – Episodi 12 – Pjesa 4