90-vjeçarja që ushqeu ushtarët e UÇK-së, i mbeti merak që nuk i dha bukë edhe Adem Jasharit (VIDEO)

Gjatë gjithë historisë tonë kombëtare kemi shembuj të shumë të nënave, të cilat ditën jo vetëm t’i rrisin dhe edukojnë bijtë dhe bijat e tyre më virtytet më të larta njerëzore dhe kombëtare, po ditën që edhe t’i përkrahin dhe t’i mbështesin ata në luftën e tyre për liri e pavarësi, të cilat gatuan e sherbyen në ushtarët e UÇK-së, shkruan Republika Online.

Një gjë të tillë e ka bërë edhe nëna Mihrije e cila i sherbue ushtarëve të Zonës se Prizerenit, por asaj i mbeti merak që nuk iu dha mundësia të gatuaj për Komandantin legjendar Adem Jashari.

Nëna Elfije tani është 90 vjeçare e na tregon se si djali saj vetë e lajmëronte se sa ushtarë ishin dhe tregon edhe ushqimet qe i pëlqenin ushtarët, “i kom tha djali jem veq pshtone jetë se unë jam e knaqne se po vini, na tregon momentin më të vështirë kur ja burgosen djai dhe se i mbeti mbarra mbi të dhe vajzat e saj”.

Nëna Elfije na tregon se i ka mbetur merak të gatuaj edhe për Komandantin legjendar të UÇK-së Adem Jashari/Republika Online.

Për më shumë ndiqeni videon:

Previous post Just what Serious Relationship Definition?
Next post S’ia dhanë rrogën, i riu shkatërron kamionët e ndërrmarrjes ku punonte (VIDEO)