Copyrighted.com Registered & Protected
Home Fokus 13 vjeçari Kosovar që punon token dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati (VIDEO)

13 vjeçari Kosovar që punon token dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati (VIDEO)

by rks2008


Familja që po rrit mbi 15 mijë zogjë pule. Blearti 13 vjeçar lëvron arën me traktor.

Në Krajkovë të Drenasit punët në bujqësi nuk janë vetëm për të rritur.

Një djalosh 13 vjeçar me traktor punon token si dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati. Familja Bytyqi ka filluar edhe kultivimin e pulave në ambient të hapur.

Lexo edhe:  Rreshteri nga Peja dhe policja në lidhje dashurie, motivi i rrahjes brutale xhelozia

You may also like