Copyrighted.com Registered & Protected
Home Fokus Ky është heroi i ditës që shpëtoi fëmiun në Lumbardhin e Pejës (PAMJE)

Ky është heroi i ditës që shpëtoi fëmiun në Lumbardhin e Pejës (PAMJE)

by rks2008

Qytetari Visar Berisha nga Peja ishte personi i cili, me të parë se fëmiu ra në rrjedhën e Lumbardhit, nuk priti për asnjë moment dhe u hodh për të shpëtuar jetën e tij.

Sipas informacioneve, Berisha në jetën e përditshme punon si personel sigurimi në kompaninë Elkos Group.

Ndryshe, siç raportouam para pak minutash, rasti kishte ndodhur kur fëmiu me motorin elektrik po shëtiste afër lumit, ra në të.

Lexo edhe:  Kosovari nxjerr vizën dhe martohet brenda ditës - Krushqit prisnin sinjalin tim kur të nisen

Heroi i ditës që shpëtoi fëmiun në Lumbardhin e Pejës

Qytetari Visar Berisha nga Peja ishte personi i cili, me të parë se fëmiu ra në rrjedhën e Lumbardhit, nuk priti për asnjë moment dhe u hodh për të shpëtuar jetën e tij.

Sipas informacioneve, Berisha në jetën e përditshme punon si personel sigurimi në kompaninë Elkos Group.

Lexo edhe:  Këta janë personat e dyshuar nga familja Daka për pIagosjen në Klinë, biznismenë të njohur (FOTO)

Ndryshe, siç raportouam para pak minutash, rasti kishte ndodhur kur fëmiu me motorin elektrik po shëtiste afër lumit, ra në të.
#Pejanefokusℹ

You may also like