Copyrighted.com Registered & Protected
Home Fokus Lajm i mirë: Të hënën ekzekutohen pagesat për këtë kategori të personave

Lajm i mirë: Të hënën ekzekutohen pagesat për këtë kategori të personave

by rks2008


Qeveria e Kosovës, përveç rritjes së pensioneve, ka ndërruar edhe datën e dhënies së tyre, duke thënë se do t’i paguajnë në mes të muajit. (15 te cdo muaji)

Një gjë të këtillë e ka bërë të ditur Ministri i Financave, Hekuran Murati, në një konferencë për mediekontabilisti.info

“Marrë parasysh që pagat paguhen çdoherë në fund të muajit. E kem parapa si të nevojshme që të ndryshojmë afatin kohor se kur paguhen pensionet. Tani e tutje synimi i yni që pensionet që të paguhen në mes të muajit. Që nga ky muaj e tutje tani e tutje do të kemi pensionet në mes të muajit kurse pagat në fund”, deklaroi Murati.

Lexo edhe:  “Më preu në besë, Maliq Daka e ftoi djalin e ti, vëllaun e ti, djalin e vëllaut dhe një tjetër, krejt t'armatosun"

Kategoritë të cilat do të kenë ngritje të pensioneve në 100 euro janë si në vijim: pensioni bazik, i aftësive të kufizuara, familjar dhe ai invalidor.

You may also like