Home Fokus Policit kosovar s’i trembet syri, ndalon dhe dënon shoferen që hyri me veturë zyrtare në shesh (VIDEO)

Policit kosovar s’i trembet syri, ndalon dhe dënon shoferen që hyri me veturë zyrtare në shesh (VIDEO)

by REPUBLIKA ONLINE
Untitled


Një zyrtar policor ka ndaluar një veturë zyrtare me tabela “3Z-253-08” e cila drejtohej nga një shofere femër, e që kjo e fundit po kalonte përmes sheshit.

Me të parë këtë veprim, zyrtari policor ka ndaluar për ta kthyer më pas shoferen nga ka ardhur, por para kësaj, zyrtari policor ia merr dokumentet personale vozitëses të mjetit.

Lexo edhe:  “Asgjë nuk t’i kam bë djalit, çka t’bëj ty – ta mushi gjoksin pluma”

Nuk është e rrallë kur personat zyrtarë thyejn rregullat në trafik, por kësaj here ky person zyrtar e mori dënimin e merituar.

Për më shumë shikoni videon:

You may also like