Home Kosovë “Më kanë sjellë deri kur i ka ra bishti çekiçit” – Rrahja për një lojë futbolli

“Më kanë sjellë deri kur i ka ra bishti çekiçit” – Rrahja për një lojë futbolli

by Republika Online
Untitled

Muhamet Peci nga Vushtrria, sipas tij në natën e 21 nëntorit u s ulmua nga katër persona në lokalin e tij në qendër të qytetit.

Historia k onfliktuoze, sipas tij, nisi nga një lojë e futbollit, ku njëri nga lojtarët e ekipit kundërshtar e kishte paralajmëruar se do të kishte probleme, madje i kishte thënë se do t’ia thyente këmbët.

“Ka thonë kom me t’i thy kamt. M’ka sha në familje. M’ka hy keq në kamë, jena kacafytë. T’u lujtë futboll, ka fillu me hy keq, m’ka rrëzu. Jemi p ërleshë pak edhe jena nda”, rrëfen ai.

Lexo edhe:  Qeveria Kurti obligon kthimin në RKS të targave të komunave paralele

P ërleshja në fushën e futbollit nuk i dha fund k onfliktit mes tyre. Sipas Muhametit, menjëherë pas lojës, R.O., i shoqëruar nga babai i tij dhe disa fqinj, i kishin dalë në pritë te lokali i tij.

Pavarësisht që Muhameti u kishte sqaruar që ishte vetëm një lojë, mysafirët e paftuar nuk ishin bindur dhe kishin nxjerrë mjetet e forta, me të cilat kishin filluar ta g odisnin.

Lexo edhe:  Gold Ag vizitoi Rexhep Selimin në Hagë: Veç i gzum e i pa mërzitun…

Emisioni Kiks ka provuar të kontaktojë edhe personat e dyshuar që ai pretendon se e kanë s ulmuar por që disa kanë qenë të paqasshem dhe disa tjerë kanë refuzuar të flasin.

You may also like