Vendimi i ri i KEDS-it, 17.70 euro obligim për rikyçje me energji / VIDEO

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) kanë shtrejtuar rrymën nga 1 prilli,…

“100 vjet lind ni person si Albin Kurti…” Mocioni për Kurtin – Flasin qytetarët / VIDEO

Pas zgjedhjeve të fundit që janë mbajtur në Komunat Veriore në Republiken…

“Kur ta bon i joti osht ma zor, e sheh çdo ditë…” A po mbahen pa drejtë krerët e UÇK-së në Hagë? / VIDEO

Ekipa e Republika Online ishte në shseshet e Prishtinë dhe ka pyetur…

“Kur ta bon i joti osht ma zor, e sheh çdo ditë…” A po mbahen pa drejtë krerët e UÇK-së në Hagë?

“Mos e shaj Drenicën – Nanën e ka shk*në…” Qytetarët përplasën mes vete gjatë intervistës (VIDEO)

“Ktu po ka spiuna plotë që punojnë me ta…” / Qytetarët flasin për autobusët që shkuan në Beograd

Ushtria e Kosovës gjatë ushtrimeve “Defender Europe 2023” / VIDEO

Me 22.05.2023 kanë filluar ushtrimet nderkombtare “Defender 23” qe po mbahen në…

“Kur jam nervoz, vi qetsohna te delet” / Azemi me fakultet të kryer kujdeset për 600 krerë dele / VIDEO

Jemi tek ferma e të riut nga fshati Bubavec Komuna e Malishevës,…

“Familja nga Kalabria në Prishtinë tash e dy javë pa rrymë, KEDS-i nuk intervenon!” / VIDEO

Është Bastri Ternava nga Lagjia Kalabria (Emshir) i cili ka mbetur tash…

Një ditë në fermën e familjes Zogaj në Bubavec që kultivon 600 krerë dele / VIDEO

Është ferma e të riut nga fshati Bubavec Komuna e Malishevës, Azem…