About us

Portali Republika online u themelua nga një grup gazetarësh dhe opinionistësh Kosovarë në fund të vitit 2015. Të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale , të sakta e mbi të gjitha thjeshtë të shkruara e qartë të kuptueshme. Materialet dhe informacionet e RepublikaOnline janë me përmbajtje të kategorive të ndryshme, nga vendi, bota, rajoni, ekonomia, showbizi, sporti, etj .

Republika online
Str. Astrit Rrushi nr.25 10000 Pristina Kosovo
redaksia@republikaonline.net
Kontakt.republika@gmail.com